Appareils et accessoires
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Prép. 5min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1125 kJ /
269 kcal
Lipides
6 g
Fibre
19 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Prep & Peel Pizzazz
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Turmeric Dressing
10min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Longevity Noodles
40min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Quinoa Patties
1h
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Basil Pesto
10min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Ramen Noodle Soup
40min