Appareils et accessoires
Profiteroles
Prép. 20min
Total 2h
18 stuks
Ingrédients
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1075 kJ /
257 kcal
Lipides
19 g
Fibre
1.8 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilleroomijs
12h
Tiramisu
5h 20min
Roomboterglazuur
5min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Snel bladerdeeg
1h 20min
Kruimeldeeg
5min
Citrus lekkernij
50min
Drijvende eilandjes
40min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Melkbrood
2h 20min