Appareils et accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Prép. 20min
Total 45min
12 sneetjes
Ingrédients
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
9 g
Calories
957 kJ /
229 kcal
Lipides
13 g
Fibre
0.7 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Focaccia met uien
1h 30min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Walnoot Brittle
1h 30min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Verse zomerse loempia’s
30min
Fideuá van groenten
40min
Chocolade salami
3h 10min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min