Appareils et accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce
Prép. 10min
Total 4h 35min
4 portions
Ingrédients
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
692.2 mg
Protides
69.3 g
Calories
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Lipides
60.5 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
17.5 g
Glucides
6.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Oven
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Tuna Avocado Bowl
50min
Carnitas
50min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Café de Paris butter
25min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Fragrant pipis
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min