Appareils et accessoires
Charcoal bao buns
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease and brush2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
activated charcoal (see Tips)1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
514.9 mg
Protides
6.5 g
Calories
1010.5 kJ /
241.5 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
41.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black limited edition Thermomix®
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Citrus Margarita
10min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Vanilla ice cream
12h
Cosmopolitan
5min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Hollandaise
15min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h