Appareils et accessoires
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Prép. 20min
Total 3h 20min
6 porsiyon
Ingrédients
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsiyon
Sodium
11.3 mg
Protides
7.2 g
Calories
1399 kJ /
333 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Tarifler
20 Recettes
Turquie
Turquie
Vous pourriez aussi aimer...
Frambuazlı Salata Sosu
10 Min
Pancar Carpaccio
20 Min
Vegan Vişneli Cheesecake
8 Std.
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 Min
Pesto, Patates ve Fasulyeli Lazanya
Keine Bewertungen
Vegan Bolonez Sos
Keine Bewertungen
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6 Std. 30 Min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 Min
Hurma ve Körili Dip
1 Std. 5 Min