Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1003 mg
Protides
34 g
Calories
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Lipides
33.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Stock Paste
45min
Pineapple Chicken
1h
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Chilli Cheese Dogs
50min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Ginger Pork
25min
Tomato Soup Paste
35min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min