Appareils et accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Prép. 40min
Total 2h 50min
6 porties
Ingrédients
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
84.2 mg
Protides
6.1 g
Calories
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
14.2 g
Glucides
30.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salmorejo
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1h 15min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Lemon curd
20min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Zalmburgers
25min