Appareils et accessoires
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Prép. 30min
Total 6h
10 porties
Ingrédients
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optionnel)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
54.4 mg
Protides
4.1 g
Calories
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
45.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Paastuin
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Meringue spoken
12h 25min
Suikerpasta
1h 10min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Sinaasappelcake
1h