Appareils et accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Prép. 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optionnel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optionnel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
387.8 mg
Protides
4.7 g
Calories
775.2 kJ /
185.3 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash
1h
Citroencake
2h
Gestoomde marmercake
1h 30min
Canapé met ei
10min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Amandelcake
50min