Appareils et accessoires
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Prép. 35min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
63.2 mg
Protides
9.4 g
Calories
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Lipides
39.9 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
21.1 g
Glucides
39.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simon Rogan
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Plum Clafoutis
1h 15min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Fresh Pasta Dough
1h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Mayonnaise
5min
Crème Pâtissière
15min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min