Appareils et accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Prép. 15min
Total 48h 20min
6 porties
Ingrédients
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.2 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
12 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vichyssoise met pasta
35min
Rabarberijs
36h 25min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Asperge ovenschotel
1h 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Citrus lekkernij
50min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Piadina uit Emilia Romagna
15min