Appareils et accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Rabarberijs
36h 25min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Roggebrood
Pas d’évaluation
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Kracht Muesli
25min