Appareils et accessoires
Amandelbretzels
Prép. 20min
Total 50min
8 stuks
Ingrédients
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6.9 g
Calories
1264 kJ /
303 kcal
Lipides
18 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Wit Brood
Pas d’évaluation
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Banketbakkersroom
15min