Appareils et accessoires
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
258.3 mg
Protides
8.3 g
Calories
744 kJ /
177.8 kcal
Lipides
13.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Spookachtige snacks
1h 15min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Ananaspakketjes
1h
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min