Appareils et accessoires
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
Prép. 30min
Total 1h 30min
32 pieces
Ingrédients
Pita bread
-
fresh milk190 g
-
dried instant yeast11 g
-
bread flour320 g
-
salt1 pinch
Truffle sour cream sauce
-
sour cream200 g
-
truffle oil15 g
-
honey25 g
Truffle honey sauce
-
honey100 g
-
truffle oil50 g
Assembly
-
smoked salmon32 slices
-
fresh black truffles finely chopped2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
2 g
Calories
359 kJ /
86 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Pas d’évaluation
Rolled Frittata
55min
Pollock in Champagne Sauce
Pas d’évaluation
Steamed eggs sunny side up
15min
Cream cheese spread with radishes
5min
Caesar Salad
30min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Classic Flammkuchen
1h
Fluffy Baked Omelet
35min