Appareils et accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prép. 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingrédients
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
367 mg
Protides
6.3 g
Calories
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Lipides
20.8 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
7.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-langoustine terrine
10h
Gazpacho
1h 15min
Drie soorten melk cake
2h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min