Appareils et accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Prép. 45min
Total 3h
6 stuks
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8 g
Calories
2509 kJ /
606 kcal
Lipides
44 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salmorejo
Pas d’évaluation
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min