Appareils et accessoires
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
80.6 mg
Protides
4 g
Calories
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Aperol spritz sorbet
Pas d’évaluation
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Chopped Onions
5min
Hot Chocolate
10min
Candied Strawberries
35min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Kimchi Butter
1h 10min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Ground Beef Taco Filling
25min