Appareils et accessoires
Layered Mexican Dip
Prép. 15min
Total 25min
10 portions
Ingrédients
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
412.5 mg
Protides
7 g
Calories
1129.4 kJ /
269.9 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
17.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita
10min
Ratatouille Galette
1h 30min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Tropical Mimosa
5min
Citrus Punch Cocktail
8h 30min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Everything Bagel Dip
10min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Curry Seafood Chowder
1h
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Chinese Chicken Salad
1h 30min