Appareils et accessoires
Sinaasappelcake en chocolade topping
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
24.8 mg
Protides
6.5 g
Calories
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
18.8 g
Glucides
46.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Ananaspakketjes
1h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Rudolphs Mocktail
30min
Sacher taart
3h
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Vegan red velvet cupcakes
4h