Appareils et accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
342.2 mg
Protides
5 g
Calories
510.6 kJ /
122.1 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
20.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Omelet Caprese
30min
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation