Appareils et accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optionnel)¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
753 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Borscht
50 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Bloemkool met kaas
55 Min