Appareils et accessoires
Rosemary and thyme polenta chips
Prép. 5min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
162.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
40.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Lemon and caper aioli
15min
Polenta
25min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Leek quiche
1h 20min
Vegan gravy
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Roasted carrot dip
1h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Baba ghanoush
1h
Rosemary and sea salt crackers
35min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min