Appareils et accessoires
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Prép. 15min
Total 25min
30 stuks
Ingrédients
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
2.3 g
Calories
461 kJ /
111 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.4 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Knolselder parmigiana
1h 10min