Appareils et accessoires
Mushroom Carpaccio (TM5)
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
253 mg
Protides
4 g
Calories
474 kJ /
113 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Chai Latte
20min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Gazpacho
1h 15min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min