Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776 mg
Protides
15 g
Calories
2273 kJ /
543 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Italian Easter Bread
3h 50min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40min
Lentil Hummus
10min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Paris Dakar
5min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Peas with ham
30min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Parmesan and Oat Rolls
1h 40min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h