Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Flatbread
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776 mg
Protides
15 g
Calories
2273 kJ /
543 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Pickled Onions (TM5)
30min
Bern-style Rösti
40min
Potato Gratin
1h 10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Pas d’évaluation
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Parmesan and Oat Rolls
1h 40min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min