Appareils et accessoires
Steamed Seafood Tower
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optionnel)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (optionnel) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (optionnel) soaked, to garnish15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3220 mg
Protides
69 g
Calories
2053 kJ /
491 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Pas d’évaluation
Stir Fried Whole Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Miso Ramen
30min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Steamed Siew Mai
5h
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min