Appareils et accessoires
Baklava kaastaart
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optionnel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optionnel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protides
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Funky Fusion
4 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Harira
7 Std.