Appareils et accessoires
Frambozen-pistache cake
Prép. 20min
Total 4h 35min
6 porties
Ingrédients
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
287.8 mg
Protides
11.3 g
Calories
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
73.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Glazuur
5min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Banketbakkersroom
15min