Appareils et accessoires
Anghinare în ulei
Prép. 20min
Total 1h 40min
500 g
Ingrédients
-
oțet de vin750 g
-
vin alb, sec250 g
-
sare1 lingură
-
inimi de anghinare, proaspete (aprox. 50 g fiecare)10 - 12
-
căței de usturoi1 - 2
-
2 foi de dafin, uscatefoi de dafin proaspete2
-
pătrunjel uscat3 prize
-
rozmarin uscat, mărunțit1 priză
-
piper negru boabe10
-
ulei de măsline extravirgin plus 1-2 linguri pentru a acoperi inimile de anghinare dacă este nevoie80 g
-
apă
Niveau
facile
Infos nut. par 50 grame
Sodium
745.3 mg
Protides
2 g
Calories
614 kJ /
147 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creat de mine cu dragoste și Thermomix® - III
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mocktail Chai Vanilla
Pas d’évaluation
Cocktail Snowdrop
Pas d’évaluation
Supă de pește cu spanac
Pas d’évaluation
Lichior de coacăze negre
1h 5min
Chutney de mure și ceapă
6h 50min
Muștar dulce de caise
Pas d’évaluation
Sorbet de litchi cu vodcă
Pas d’évaluation
Martini cald cu caramel și mirodenii
Pas d’évaluation
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Pas d’évaluation
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Pas d’évaluation
Supă de fenicul și morcovi
35min
Supă de conopidă mov
Pas d’évaluation