Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prép. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (optionnel)85 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recettes
Canada
Canada
No Waste
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Sautéing Red Pepper with Onions
Pas d’évaluation
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Festive Baguette
3h 45min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1h 10min
Salted Herbs
15min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Grain free wraps
15min
Keto Cranberry Sauce
20min