Appareils et accessoires
Sufganiyot
Prép. 40min
Total 2h 30min
20 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter diced, room temperature, plus extra to grease70 g
-
whole milk240 g
-
active dry yeast (2 packets/envelopes active dry yeast or 16 g)4 tsp
-
sugar70 g
-
large eggs2
-
kosher salt1 tsp
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour500 g
-
vegetable oil to fry
-
jelly (optionnel)
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
130 mg
Protides
4 g
Calories
674 kJ /
161 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Traditions - Jewish Favourites
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Double Pie Dough
Pas d’évaluation
Mojito
Pas d’évaluation
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Tzatziki
20min
Tropical Popsicles
4h 5min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1h 10min
Floating Islands
40min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min