Appareils et accessoires
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Prép. 15min
Total 2h 40min
6 portions
Ingrédients
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386.9 mg
Protides
5.2 g
Calories
1918 kJ /
458.4 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
66.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Flourish Over Fifty
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Crab Salad on English Muffins
2h 45min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Spicy tuna dip
5min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min