Appareils et accessoires
Fajita seasoning
Prép. 5min
Total 5min
90 g
Ingrédients
-
30 g ancho chilliguajillo chilli, dried30 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
cumin seeds3 ½ tbsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
salt1 ¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 90 g
Sodium
4129.2 mg
Protides
7.3 g
Calories
769 kJ /
183.8 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
11.6 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
33.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonings and rubs
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yorkshire puddings
3h 40min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Toasted muesli
1h 40min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free shortbread
1h 35min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Melting moments with passionfruit cream
45min