Appareils et accessoires
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
Prép. 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
white onion cut into strips (1 in.)4 oz
-
red bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
green bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish1 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
olive oil1 ½ oz
-
lime juice1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
10 ½ oz arborio ricebomba rice10 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
chicken broth divided28 oz
-
canned green peas drained15 oz
-
roasted red peppers drained, cut into strips
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
646.9 mg
Protides
18.1 g
Calories
1739.9 kJ /
415.8 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
8.8 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
54.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Spanish Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min