Appareils et accessoires
Boemkool buffalo hapjes
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9.9 g
Calories
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Lipides
27.2 g
Fibre
8.8 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Kweeperentaart
50 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min