Appareils et accessoires
Pineapple and Apple Chutney
Prép. 10min
Total 55min
2 jars
Ingrédients
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
3924 mg
Protides
8 g
Calories
3983 kJ /
952 kcal
Lipides
1 g
Fibre
13 g
Glucides
242 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Ginger Milk Curd
20 Min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 Min
Chocolate Peanut Butter Cups
1 Std. 5 Min
French Onion Soup
1 Std.
Homemade sausages
1 Std. 40 Min
Poppy seed strudel with crumble topping
3 Std. 15 Min
Fudge
2 Std.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 Std. 10 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 Min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min