Appareils et accessoires
Tomato Chutney
Prép. 5min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut in quarters200 g
-
urad dhall1 tbsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
dried chillies non-spicy3
-
green chillies2
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters300 g
-
tamarind paste seedless1 tsp
-
asafoetida½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
593 mg
Protides
2 g
Calories
220 kJ /
53 kcal
Lipides
0 g
Fibre
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Paal Appam
9h 30min
Sarsi Cordial
50min
Red Thai Curry Paste
25min
Sichuan Chilli Oil
50min
Spiced tomato chutney
30min
Vada
2h 35min
Lime and ginger dressing
30min
Pilau rice using rice mode
40min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Mutton Peratal
1h 25min