Appareils et accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Prép. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Pan de Sal
2h 20min
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Soy Milk
30min
Salt Bread
2h
Cantonese Steamed Fish
40min
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried French Beans
15min
All-in-one chicken congee
35min