Appareils et accessoires
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Prép. 15min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
water3000 g
-
glutinous rice flour250 g
-
old ginger smashed and flattened60 g
-
Chinese red dates seeds removed8 pieces
-
brown sugar150 g
-
pandan leaves tied into knots4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
13.8 mg
Protides
2.1 g
Calories
845.2 kJ /
202 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Calamansi Juice
5 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Ginger Milk Curd
20 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Mantao
1 godz.