Appareils et accessoires
Mushroom Stock Paste
Prép. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingrédients
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1200 g
Sodium
7216.6 mg
Protides
20.3 g
Calories
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
121 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian Curry
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10min
Fried Wontons
45min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h