Appareils et accessoires
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Prép. 15min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1207.6 mg
Protides
56.5 g
Calories
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Lipides
28.5 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
4.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thanksgiving Feast
16 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Pas d’évaluation
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Hummus
10min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
CA Digital Flipbook #1
2h
Peanut Butter Banana Dream
35min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Cauliflower Tabbouleh
10min