Appareils et accessoires
Green mussels in wine and garlic sauce
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
779 mg
Protides
31.4 g
Calories
1980 kJ /
473.2 kcal
Lipides
27.7 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
14.9 g
Glucides
15.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Keine Bewertungen
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 Std. 15 Min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Keine Bewertungen
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Agedashi tofu
30 Min
Linguine marinara
30 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Creamy pistachio pasta
40 Min