Appareils et accessoires
Linguine marinara
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion quartered½
-
garlic cloves3
-
dried chillies to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
anchovy fillets in oil3
-
dry white wine70 g
-
canned cherry tomatoes400 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh basil leaves only, torn2 sprigs
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
fresh mussels rinsed and debearded1000 g
-
linguine pasta dried250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1350.1 mg
Protides
67.1 g
Calories
3020.3 kJ /
721.9 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
71.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chinese-style beef stew
3h 30min
Macadamia Chocolate Cookies
Pas d’évaluation
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
French onion pasta
45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
All-in-one chicken congee
35min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min