Appareils et accessoires
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
Prép. 10min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease4 oz
-
lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed9 oz
-
large eggs3
-
plain yogurt6 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
sugar to taste10 - 12 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt½ tsp
-
confectioners sugar to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
164.7 mg
Protides
5.4 g
Calories
1440.2 kJ /
344.2 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Orange Pound Cake
1h 15min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Cherry Amaretto Dream
10min
DIY fruit dippers
35min
Green Olive Dip
10min
Pizza Waffles
1h 15min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Lemon Pound Cake
2h