Appareils et accessoires
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
494.9 mg
Protides
3 g
Calories
484.3 kJ /
115.8 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Brown Sugar Baked Beans
45min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Quick Refried Beans
20min
Tuscan White Bean Stew
1h
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Tomato Soup
40min
Berry Duo
10min