Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Prép. 5min
Total 5min
460 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 460 g
Sodium
1666 mg
Protides
36.3 g
Calories
4204 kJ /
1004.8 kcal
Lipides
78.8 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
18.6 g
Glucides
45.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo Recipe Cards
52 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
When in Rome...
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Red Pesto
10min
Pea and Mint Soup
20min
Basil Pesto
10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Parmesan and Oat Rolls
1h 40min
Curried Squash Galette
1h 20min
Carrot and Chickpea Spread
15min
White Bean and Feta Dip
5min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Best Basic Houmous
5min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min