Appareils et accessoires
Artichoke & Butter Bean Dip
Prép. 5min
Total 10min
550 g
Ingrédients
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6.9 g
Calories
476.4 kJ /
113.9 kcal
Lipides
1.5 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Savoury Flapjacks
45 min
Red Pepper Houmous
5 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min